Zó blij van spelende kinderen!

geldkennis 5Al jaren heb ik een heel duidelijk antwoord op de vraag wat mijn passie is. Wat dan? Spelende kinderen! Dat klinkt misschien wat gek met mijn achtergrond van financieel auteur. Toch is het zo: ik word bijzonder blij van kinderen die heerlijk aan het spelen zijn. Mijn liefde voor Scouting heeft daar duidelijk mee te maken.

Speeltuinen en speelgoedwinkels

Indoor speelparadijzen? Veel ouders vinden het een nachtmerrie, gaan er puur heen uit liefde voor hun kinderen. Ik geniet er zelf net zo hard als m’n kids (twee jongens: de één uit 2004, de ander uit 2006). Speeltuinen? Heerlijk! Toch word ik het allerblijst (is dat Nederlands?) van kids die helemaal in hun element buiten aan het spelen zijn, gewoon buiten.

Of misschien toch van speelgoedwinkels? Dat had ik al toen ik nog geen moeder was. Met m’n vriendinnen in de stad… zij gingen kleding kopen, ik vermaakte me in een speelgoedzaak.

Bloggen over spelen

Dus: toen ik eens over iets anders wilde schrijven dan geldzaken lag een blog over spelen eigenlijk voor de hand. En hier is het dan. Ik hoop dat ik je vooral veel ideetjes kan geven over spelen, spelletjes, kinderfeestjes, dat soort dingen. Zodat jouw kinderen lekker kunnen spelen en daar word jij natuurlijk ook weer blij van.

Bloggen over Scouting

Update 19-06-2015: ongeveer anderhalve maand na het starten van deze blog ontdekte ik dat ik toch erg veel de neiging had om over Scouting te schrijven. De speelvoorkeuren van mijn eigen kinderen zijn … vrij constant, daar is niet altijd iets over te vertellen. Bovendien kan ik me voorstellen dat het gaat vervelen als ik altijd over Lego, Playmobil, Nerf, Minecraft, Clash of Clans en Skylanders schrijf.

Vrijwilliger - leiding bij ScoutingIk ben als vrijwilliger bijzonder actief bij Scouting. Op dit moment niet als leiding, al komt daar als het even meezit binnenkort weer verandering in. Want ik mis het om zelf met een groep kinderen wekelijks leuke dingen te doen. Dus als ik het voor elkaar krijg kan de Welpen-wachtlijst na de zomervakantie verdwijnen. Dat maakt dat ik alleen maar méér met Scouting bezig zal zijn. En daar word ik blij van, dus dat is helemaal goed. Het betekent ook dat ik méér over Scouting zal schrijven. Daarmee zal deze speelblog een vooral-veel-Scouting-blog gaan worden.

Contact met mij?

Wil je iets aan me kwijt? Een vraag, verzoek of … wie weet een aanbod? Mail me gerust, of vul het contactformulier in. Ik doe mijn best je zo snel mogelijk antwoord te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *