Kinderfeestjes

feestjeWat een happening is dat toch voor een kind ieder jaar: jarig zijn. Veel kinderen vieren het wel drie keer per jaar: een grote-mensen-feestje, verjaardag vieren op school, en natuurlijk het kinderfeestje! Voor de kinderen superleuk, veel ouders zijn er minder dol op. Niet omdat je jouw kind geen geweldig feestje gunt. Natúúrlijk wel, júist wel. Daarom juist: het organiseren van een kinderfeestje is voor veel ouders geen gemakkelijke opgave. Terwijl je graag wilt dat je kind een superleuk feestje heeft.

Organiseren als feestje

Voor mij was het anders. Ik vond het organiseren van de kinderfeestjes van mijn jongens juist zelf een feestje. Dat ik in de verleden tijd praat is bewust: het is wat dat betreft alweer voorbij eigenlijk. Ik kan nog zo dol zijn op een feestje thuis met een verhaal, spelletjes, een speurtocht enzo… m’n mannetjes willen inmiddels andere dingen. Naar een indoor speelparadijs. Of lasergamen. Ook leuk natuurlijk, alleen qua organiseren een stuk minder interessant.

Tips voor kinderfeestjes

Zelf zal ik voor mijn kids dus niet meer zoveel hoeven te organiseren aan kinderfeestjes. Gelukkig kan ik mijn enthousiasme ervoor nog op deze blog kwijt. Kan ik jou volstoppen met tips. Deze berichten heb ik als laatste geschreven over kinderfeestjes:

One thought on “Kinderfeestjes

  1. Jarig zijn is inderdaad ieder jaar weer een enorme happening. Ook voor onze kids. Zelf vind ik het erg leuk om de feestjes te organiseren maar stiekem ook wel stressvol ;-). Gelukkig waren de Frozen en het ballet feestje een succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *