Wie is wie bij de Minions?

Je zal maar wég zijn van Minions. Dan heb je vast heel veel Minions-spullen. Natuurlijk heb je ook enorm je best gedaan om de collectie PLUS-Minions compleet te krijgen. Als dat nog niet gelukt is, ben je vanaf nu ongeveer aangewezen op ruilen. De actie in de supermarkten is afgelopen dus je hoeft niet meer speciaal voor de Minions bij de PLUS je boodschappen te halen.

Hand vol

Vanmiddag deed ik boodschappen en vroegen ze voor de laatste keer of ik Minions wilde. Natuurlijk: bij ons is de verzameling wel compleet, maar ik ken nog wel kinderen die nog niet zo ver zijn. Ze werden deze keer niet afgeteld. De caissière pakte gewoon een hand vol en legde ze bij m’n boodschappen. Ach ja, ze moeten er toch ook vanaf bij de PLUS natuurlijk.

Minions ruilen

Is de verzameldoos bij jullie nog niet vol? Dan wordt het dus Minions ruilen. Of krijgen. Tenminste, mijn kids zijn nu druk met weggeven: als ze weten dat een klasgenootje nog een bepaalde Minion nodig heeft en wij hebben ‘m dubbel – dan nemen ze ‘m mee naar school. Is er eigenlijk iets geregeld om die ze te kunnen ruilen?

RuilbeurzenMinion film

Bij Appie hebben ze altijd van die georganiseerde ruilbeurzen voor die weggeefdingetjes. Ik zag dat er afgelopen week een ruilbeurs was voor die Freek-plaatjes. Het zal afhankelijk zijn van de PLUS winkel in je buurt of ze zoiets als een ruilbeurs voor Minions organiseren. Bij die van ons heb ik er niets over gezien.

Hoe heten die Minions?

Een interessante vraag is nog wel hoe al die Minions in de PLUS verzameldoos eigenlijk heten. Ik weet dat er een paar beroemde Minions zijn – die spelen de hoofdrol in de film die op 1 juli uitkomt. Stuart, Kevin en Bob heten ze kennelijk. Dat zijn er dan drie. Alleen zitten er in die PLUS verzameling maar liefst 16! Wat zijn hun namen dan allemaal? Het staat er niet bij in de doos in ieder geval.

OMinions namenutfits

Zijn het wel 16 verschillende Minions eigenlijk? Misschien is het wel een paar keer dezelfde maar dan met een andere outfit aan… dat kan natuurlijk ook. Nee, zo te zien niet. Hiernaast hebben we tenminste al acht verschillende namen. Ze hebben hier allemaal zo’n blauw tuinpak aan. De PLUS Minions hebben hele andere outfits. Egyptisch, een hoelarokje, een huzarenuniform, een bontjas… en dan hebben we het nog niet over de speciale oranje, gouden, zilveren en glow-in-the-dark Minions.

Nou ja, ik weet het dus niet. Misschien kun jij me aan de namen van alle Minions van PLUS helpen??

Trouwens – ook al weet je niet hoe ze allemaal heten, je kunt natuurlijk evengoed lekker zin hebben om te knutselen. Kijk dan even hier voor een filmpje over hoe je Minons kunt maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *