Vacature voor vrijwillig achtbaantester, gratis achtbanen testen

Gratis achtbanen testen…mij niet gezien!

Creatief bedacht door Uitmetkorting.nl. Ze hebben een vacature in het leven geroepen voor vrijwillige achtbaantesters. Het blijkt niet de eerste keer dat ze dit doen – in 2014 hebben ze ook al vrijwillige achtbaantesters geworven – maar wel voor het eerst dat ik het zie. Een geweldige manier om publiciteit te krijgen in de zomerperiode, allerlei media schrijven erover!

Gratis naar zeven pretparken

Als je geselecteerd wordt krijg je gratis toegangskaarten voor deze pretparken: Efteling, Drievliet, Duinrell, Slagharen, Hellendoorn, Toverland en Walibi Holland. Daar mag je dan heerlijk achtbanen testen. Als je weinig te doen hebt deze zomervakantie is dat natuurlijk een feestje! Nu maar hopen dat de Baron 1898 naar behoren werkt…

De ene achtbaan na de andere

Je moet dan natuurlijk wel doen waar je voor aangenomen bent: achtbanen testen! Voor elke achtbaan vul je een evaluatierapport in. Heb je tijd over, dan kun je nog wel even in de andere attracties. Ik ben trouwens wel benieuwd of je er ook voorrangspasjes bij krijgt. Of moet je voor elke rit in de ellenlange wachtrij?

Extra vacatures achtbaantesters

Buiten de gewone testers zoeken ze ook nog naar een aantal speciale achtbaantesters. Die zijn er in de categorieën:

  • Budgetproof (prijs-kwaliteit)
  • Lichamelijke beperking
  • Psychische beperking (ADHD of autisme telt ook)
  • Junior (tot 12 jaar)
  • Senior (50+)

Achtbanen: nachtmerrie voor mij, droom voor jou?

Voor mij persoonlijk zou dit een absolute nachtmerrie zijn. Mijn evenwichtsstoornis zorgt ervoor dat ik niet eens een draaimolen, schommel of trampoline aankan – en ook geen 3D-films. Dus achtbanen zijn voor mij een duidelijke no-go, jammer maar helaas. Vind jij achtbanen 100% fantastisch? Kan het je niet snel, stijl en spectaculair genoeg zijn? Ik zeg: probeer het gewoon. Vóór 1 augustus moet je aan Uitmetkorting hebben laten weten dat je in aanmerking wilt komen. Dat kan per email maar ook – heel slim – door hashtag (#) uitmetkorting te gebruiken op Twitter, Facebook, je website of bij een Youtube filmpje!

Voor alle duidelijkheid, mensen bij Uitmetkorting: ik wil NIET meedoen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *